Recept
« Terug naar recepten
Vanille saus
PT15M
Vanille saus
Een heerlijk vanille saus recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Vanille saus te bereiden
Splijt het vanillestokje en breng dit met de melk en het zout aan de kook; laat het 15 minuten trekken.
Roer de eierdooiers los met de suiker en een beetje hete melk en giet dit terug bij de overige melk.
Laat de massa onder goed roeren, zonder te laten koken, binden.
Verwijder het vanillestokje voor gebruik.
Roer de eierdooiers los met de suiker en een beetje hete melk en giet dit terug bij de overige melk.
Laat de massa onder goed roeren, zonder te laten koken, binden.
Verwijder het vanillestokje voor gebruik.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Eric zegt:
mim zegt:
mim zegt:
Probeer ook eens slagroom in plaats van melk, dit is nog lekkerder. voor een dikkere saus kun je ook 5 eierdooiers gebruiken....
Liske zegt:
stephanie zegt:
dennis van vugt zegt:
annemarie zegt:
Petra v Huenen zegt:
eline zegt:
Ik ga hem nu maken, lijkt me lekker over de apfelstrudel!(:
Vanille stokjes kun je gewoon bij de AH kopen hoor!
x