Recept
« Terug naar recepten
Vanilleroomijs met Frutesse appel-kaneel stroop
PT15M
Vanilleroomijs met Frutesse appel-kaneel stroop
Een heerlijk vanilleroomijs met frutesse appel-kaneel stroop recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
L Broers
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Frutesse
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vanilleroomijs met Frutesse appel-kaneel stroop te bereiden
Verhit in een steelpannetje de Frutesse fruitstroop appel-kaneel met vier eetlepel water tot de stroop goed vloeibaar is. De stroop niet laten koken.
Snij de bananen in plakjes en besprenkel ze met citroensap om verkleuren te voorkomen. Maak met behulp van een ijslepel 12 bolletjes van het ijs. Verdeel de bolletjes over 4 ijscoupes. Garneer met de plakjes banaan en de walnoten.
Giet er als laatste de fruitstroop over en serveer direct.
Snij de bananen in plakjes en besprenkel ze met citroensap om verkleuren te voorkomen. Maak met behulp van een ijslepel 12 bolletjes van het ijs. Verdeel de bolletjes over 4 ijscoupes. Garneer met de plakjes banaan en de walnoten.
Giet er als laatste de fruitstroop over en serveer direct.