KookJij

Varkenshaasje met parmaham

Een heerlijk varkenshaasje met parmaham recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie: ??? kCal energie
??? Gram eiwit
??? Gram vet
??? Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: joshua
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Varkenshaasje met parmaham te bereiden

-spoel de erten af en laat ze uitlekken en verwarm ze dan 5-6 min met een beetje water met 4 blaadjes salie en zout
-kook de groente in ruim kokend water(asperges 4-6min peultjes 3-5min courgette 1-3 min)beetgaar
-bestrooi de varkenshaas met zout en peper
- leg op elk stuk vlees één blaadje salie en een plakje ham en maak deze vast met een houte prikker
- bak het vlees aan alle kanten 4min met 1el olie
-verwarm de groente in een pan met 1el boter,2el water en wat zout en peper
- pureer de erwten met de overige blaadjes salie en 1el olie
- serveer eerst de groente onderaan dan de puree en dan het vlees

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst