Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo augustus 2011.
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Varkenshaasje goed gekruid met zijn garnituren
PT30M
Varkenshaasje goed gekruid met zijn garnituren
Een heerlijk varkenshaasje goed gekruid met zijn garnituren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenshaasje goed gekruid met zijn garnituren te bereiden
Varkenshaasje insmeren met mosterd, kruiden met knoflookpoeder, pili-pili en oregano, bak deze aan in boter.
Wortelen in blokjes snijden.
Porei in ringen snijden.
Paprika in reepjes snijden.
Aardappelen beetgaar koken in licht gezouten water, snijd deze in partjes en bak goed gekruid aan in boter.
Groenten opwokken in olijfolie evenzeer goed kruiden.
Serveer alles zeer warm op bord.
Wortelen in blokjes snijden.
Porei in ringen snijden.
Paprika in reepjes snijden.
Aardappelen beetgaar koken in licht gezouten water, snijd deze in partjes en bak goed gekruid aan in boter.
Groenten opwokken in olijfolie evenzeer goed kruiden.
Serveer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
crot zegt:
Kijk eens op het vraagteken achter pili-pili, is een andere naam voor piri-piri.
Redactie KookJij
derbyke zegt: