Recept
« Terug naar recepten
Varkenslapje met kaas en hesp
PT20M
Varkenslapje met kaas en hesp
Een heerlijk varkenslapje met kaas en hesp recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenslapje met kaas en hesp te bereiden
Het gebraad goed kruiden met peper en insmeren met mosterd vervolgens aanbakken aan alle kanten.Snij het vlees in acht gelijke lapjes .Een vuurvaste schotel nemen en lichtjes inboteren vervolgens leg je in de schotel een stuk vlees,een schijf kaas,een schijf hesp,een schijf kaas en terug vlees zo ga je maar verder en eindig met vlees.Een scheutje room er over en nu de oven in voor +/- 20min
jasmien zegt: