Recept
« Terug naar recepten
Vermicellisoep
PT135M
Vermicellisoep
Een heerlijk vermicellisoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
135 min
Personen:
4-6 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Vlees
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vermicellisoep te bereiden
Zet ongeveer 1 liter water op met mergpijp en soepvlees. Zodra het water kookt het bouillonblokje verkruimelen en toevoegen. Op een zacht vuur twee uur laten trekken. De mergpijp verwijderen, soepvlees klein snijden en gehaktballetjes draaien en toevoegen. De spaghetti in stukken van 10 cm breken en toevoegen. 10 minuten zachtjes laten koken. Naar smaak maggi toevoegen.
katasroof zegt: