KookJij

Beef Shanghai nog een Wereldgerecht zonder pakjes en zakjes .

Dit Chinees Hoofdgerecht staat zo op tafel en echt veel heb je er niet voor nodig en..... fijn zonder de pakjes en zakjes.Staat bovendien in een mum van tijd op tafel als je alles van te voren klaar hebt staan.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
  2. > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Beef Shanghai nog een Wereldgerecht zonder pakjes en zakjes . te bereiden

  1. Kook de mie gaar volgens de beschrijving op de verpakking. Giet af en spoel koud. Zet even apart.
  2. Of zie ***
  3. Meng het gehakt met peper, zout en de fijn gesnipperde peterselie en draai er kleine balletjes van.
  4. Verhit de wok en fruit de ui, knoflook en gember even aan.
  5. Haal dit uit de pan en zet even opzij.
  6. Bak dan de gehaktballetjes op hoog vuur rondom bruin.
  7. Voeg dan de prei en de tomatenpuree toe en bak dit kort mee.
  8. Dan mag de 200 ml runderbouillon met de oestersaus en de ketjap erbij.
  9. Voeg het ui, knoflook en gember mengsel toe en laat dit geheel kort inkoken tot een mooie en dikke saus.
  10. Meng er de mie en de taugé door en voeg eventueel wat sambal toe. Warm alles goed door en geniet .

Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)

Wij hebben ervan gesmuld . Je kunt er voor kiezen om er een
éénpansgerecht van te maken, volg dan de beschrijvingswijze van het
gerecht.
Ik kookte de mie *** pas vlak voordat de saus klaar was en serveerde de
saus op de mie en op voorverwarmde borden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst