Recept
« Terug naar recepten
Verse ananas van de BBQ met ijs
PT20M
Verse ananas van de BBQ met ijs
Een heerlijk verse ananas van de bbq met ijs recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Frans Marijnissen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
BBQ Bible
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Verse ananas van de BBQ met ijs te bereiden
Maak de ananas schoon en verwijder de kern.
Snij hem in 8 plakken van ongeveer 1 a 1,5 cm dik.
Meng de rietsuiker met de kaneel in een bakje waar een schijf ananas ook in past. Doe de kokosmeld in zo een zelfde bakje. (BBQ heet / open)
Wentel een plak ananas door de kokosmelk, vervolgens door het suikermengsel en leg hem daarna op het rooster boven het vuur. Doe dit met alle plakken. Draai na ongeveer 4 minuten de plakken om. Na weer een minuut of vier zijn ze klaar en warm.
Doe ondertussen op vier bordjes een bol vanilleijs en leg de warme plakken ananas ernaast.
Een beetje chocoladesaus erover en een heerlijk nagerecht is geboren.
Snij hem in 8 plakken van ongeveer 1 a 1,5 cm dik.
Meng de rietsuiker met de kaneel in een bakje waar een schijf ananas ook in past. Doe de kokosmeld in zo een zelfde bakje. (BBQ heet / open)
Wentel een plak ananas door de kokosmelk, vervolgens door het suikermengsel en leg hem daarna op het rooster boven het vuur. Doe dit met alle plakken. Draai na ongeveer 4 minuten de plakken om. Na weer een minuut of vier zijn ze klaar en warm.
Doe ondertussen op vier bordjes een bol vanilleijs en leg de warme plakken ananas ernaast.
Een beetje chocoladesaus erover en een heerlijk nagerecht is geboren.
Frans zegt: