Recept
« Terug naar recepten
Verwen ontbijt
PT20M
Verwen ontbijt
Een heerlijk verwen ontbijt recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ad janssen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Verwen ontbijt te bereiden
1. Snijd één of meerdere sneetjes van het eigengebakken sesambrood (of vers van de bakker) en beleg het met de mooi dun gesneden rosbief.
2. Breng water met wat zout en azijn aan de kook en pocheer hierin de eieren.
3. Leg de gepocheerde eieren op de rosbief.
4. Snijd de TROS-tomaatjes in kleine plakjes en leg ze naast de gepocheerde eieren.
5. Bak de cashewnoten in een droge pan goudbruin en bestrooi hiermee het sneetje of de sneetjes brood.
6. Garneer met wat kervel en rucola.
2. Breng water met wat zout en azijn aan de kook en pocheer hierin de eieren.
3. Leg de gepocheerde eieren op de rosbief.
4. Snijd de TROS-tomaatjes in kleine plakjes en leg ze naast de gepocheerde eieren.
5. Bak de cashewnoten in een droge pan goudbruin en bestrooi hiermee het sneetje of de sneetjes brood.
6. Garneer met wat kervel en rucola.