Recept
« Terug naar recepten
Vesper
PT10M
Vesper
Een heerlijk vesper recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
1 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vesper te bereiden
Koel het martiniglas voor met gepileerd ijs. Vul het mixglas met de London Dry gin, de wodka en de Lillet Blanc. Voeg de ijsblokjes toe en roer ongeveer tien seconden. Verwijder het ijs uit het martiniglas en strain de cocktail voorzichtig in het glas.
Snijd met behulp van een dunschiller de citroenzeste boven het martiniglas, knijp de zeste uit (met de gele schil over de cocktail): zo creëer je een fijne nevel van etherische citroenolie. Wrijf de zeste nog even over de rand van het glas en voeg ze dan toe aan de cocktail.
Snijd met behulp van een dunschiller de citroenzeste boven het martiniglas, knijp de zeste uit (met de gele schil over de cocktail): zo creëer je een fijne nevel van etherische citroenolie. Wrijf de zeste nog even over de rand van het glas en voeg ze dan toe aan de cocktail.