DIEN OP :
Als onderdeel van een voorafje met andere visgerechtjes,soep,enz.
Recept
« Terug naar recepten
Vis-Cakes d'Amuses
PT60M
Vis-Cakes d'Amuses
Een heerlijk vis-cakes d'amuses recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 - 6 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vis-Cakes d'Amuses te bereiden
*Doe de stukjes vis,de dooiers en de limoenrasp in de keukenmachine en maak hiervan een mooie egale pasta.
*Klop de eiwitten stijf en werk hier door de vispurée en de kappertjes en dan nog eens de kruiden blaadjes.
Maak met desserlepels quenelles (ovale bolletjes) en gaar die in een stoombad (met dim sum mandje / stoompan / in een zeef boven kokend water met een theedoek er over.
*Garneer met een toefje truffeltapenade (of - en dat is het mooist - met een toefje kaviaar).
*Klop de eiwitten stijf en werk hier door de vispurée en de kappertjes en dan nog eens de kruiden blaadjes.
Maak met desserlepels quenelles (ovale bolletjes) en gaar die in een stoombad (met dim sum mandje / stoompan / in een zeef boven kokend water met een theedoek er over.
*Garneer met een toefje truffeltapenade (of - en dat is het mooist - met een toefje kaviaar).