. Ik serveerde het als bijgerecht met iets
meer asperges en nieuwe gekookte aardappeltjes.
Recept
« Terug naar recepten
Gebakken Asperges met dille-kappertjessaus en gerookte zalm
PT20M
Gebakken Asperges met dille-kappertjessaus en gerookte zalm
Dit gerecht is geschikt als voorgerecht, maar kan ook goed als
tussengerecht geserveerd worden. Ik serveerde het als bijgerecht met iets
meer asperges en nieuwe gekookte aardappeltjes. Een heerlijke
combinatie. Zalm en asperges omarmen :) zich erg toch erg graag.
Het sausje is op voorhand te maken. Smaken kunnen alvast fijn intrekken.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Low Carb - Voorgerechten
- > Low Carb - Bijgerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken Asperges met dille-kappertjessaus en gerookte zalm te bereiden
- Smelt de boter in een ruime pan op laag vuur.
- Bak hierin de asperges gaar in circa 12 minuten of langer afhankelijk van de dikte.( Even prikken met een vork)
- Bestrooi ze heel lichtjes met zout en wat gemalen peper.
- Meng ondertussen alle ingrediënten voor de saus door elkaar.
- Leg 3 asperges op een ( voorverwarmd) bord en verdeel er de zalmsnippers over. Lepel er de saus over en garneer met nog wat dille.