Recept
« Terug naar recepten
Voorgerecht á la Mir
PT30M
Voorgerecht á la Mir
Een heerlijk voorgerecht á la mir recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Festival der Limburgse gerechten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Voorgerecht á la Mir te bereiden
Bak het spek uit.
In het overgebleven vet de asperges ongeveer 5 min. bakken.
Meng de piccalily, mayonaise, balsamico-azijn, room en suiker goed tot een dressing.
Snij de ssla fijn en verdeel ze over de borden.
Doe de pijnboompitten en het spek erdoor.
Voeg tenslotte de warme asperges toe.
Garneren met tomaatjes, alfalfa en de dressing
In het overgebleven vet de asperges ongeveer 5 min. bakken.
Meng de piccalily, mayonaise, balsamico-azijn, room en suiker goed tot een dressing.
Snij de ssla fijn en verdeel ze over de borden.
Doe de pijnboompitten en het spek erdoor.
Voeg tenslotte de warme asperges toe.
Garneren met tomaatjes, alfalfa en de dressing