KookJij

Voorgerecht : meloen met een lauw geiten kaasje

Geschikt zowel als voor- of lunchgerecht.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
  2. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Voorgerecht : meloen met een lauw geiten kaasje te bereiden

Bak de geiten kaasjes omwikkeld in fijn gesneden ontbijtspek aan in een beetje zonnebloemolie, ofwel in een voorverwarmde oven op 180 gr samen met de roosjes parmaham even aan. Rooster het brood krokant aan. 
Dresseer de lauwe gebakken kaasjes op bord serveer de meloen, confituur en sneetjes brood erbij en werk af met de besjes, peterselie en fijn gesneden bieslook.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo sylviadew , waarom niet een beetje meer op het bord en dan maar smullen zou ik zeggen. Groetjes van ons 3 :);):p
sylviadew

sylviadew zegt:
Wauw, dit kan wel als hoofdgerecht opgediend worden!!!