Recept
« Terug naar recepten
Voorgerecht : meloen met een lauw geiten kaasje
PT10M
Voorgerecht : meloen met een lauw geiten kaasje
Geschikt zowel als voor- of lunchgerecht.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Voorgerecht : meloen met een lauw geiten kaasje te bereiden
Bak de geiten kaasjes omwikkeld in fijn gesneden ontbijtspek aan in een beetje zonnebloemolie, ofwel in een voorverwarmde oven op 180 gr samen met de roosjes parmaham even aan. Rooster het brood krokant aan.
Dresseer de lauwe gebakken kaasjes op bord serveer de meloen, confituur en sneetjes brood erbij en werk af met de besjes, peterselie en fijn gesneden bieslook.
Dresseer de lauwe gebakken kaasjes op bord serveer de meloen, confituur en sneetjes brood erbij en werk af met de besjes, peterselie en fijn gesneden bieslook.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: