Recept
« Terug naar recepten
Voorgerecht valentijn
PT10M
Voorgerecht valentijn
Een heerlijk voorgerecht valentijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Voorgerecht valentijn te bereiden
Neem een uitsteekvorm en leg de parmaham erin duw een beetje aan vervolgens de notensla met rode biet evenzeer een beetje aandrukken.
Witloof zeer fijn snijden, salami en gorgonzola in blokjes snijden een beetje yoghurtdressing en bieslook fijn gesneden dit allemaal mengen.
Leg evenzeer in de uitsteekvorm duw evenzeer aan en verwijder de vorm.
Garneer met paprikapoeder, dressing, paprikablokjes, bieslook en radijsscheuten.
Serveer zeer fris.
Witloof zeer fijn snijden, salami en gorgonzola in blokjes snijden een beetje yoghurtdressing en bieslook fijn gesneden dit allemaal mengen.
Leg evenzeer in de uitsteekvorm duw evenzeer aan en verwijder de vorm.
Garneer met paprikapoeder, dressing, paprikablokjes, bieslook en radijsscheuten.
Serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
Liske zegt: