KookJij

Voorgerecht : Valentijn

Een zalig fris voorgerechtje
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Voorgerecht : Valentijn te bereiden

De tagliolonine al barolo in stukken knippen.
De krobsla evenzeer fijn snijden.
Deze twee met de ajuin en yoghurt dressing mengen.
Neem de uitsteekvorm en vul deze een deel met de gemengde sla, leg nu een schijf ham erop maar laat de ham aan beide kanten van de vorm hangen. Vul nu de vorm verder met de gemengde groenten, pasta en duw lichtjes aan. Plooi nu de ham toe .Verwijder de vorm en garneer af met de blaadjes sla, maak roosjes van de andere twee schijven ham leg op de blaadjes sla. In het roosje de kerstomaat. Garneer af met paprika poeder.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Tessa , natuurlijk gaat het zonder de taglioline al barolo, gewoon je fantasie gebruiken ....veel succes groetjes van ons 3 :);):p
tessa

tessa zegt:
Hey, maar gaat dat ook zonder de taglioline al barolo ?????:?:?:?
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Corie, laat iets weten hoe het gesmaakt heeft .Groetjes van ons 3 ;):p
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Theresia ,dat is wikken en wegen het waren overschotjes ...dus niet te veel is maar een voorgerecht.Neem een 50gr per persoon is volgens mij meer als voldoende.Groetjes van ons 3 :);):p
theresia

theresia zegt:
hoeveel van de taglioline heb je voor 2 pers. nodig??;)lijkt me een heerlijk voorgerecht, maar met maten ben ik niet zo goed!!!:(
Corrie

Corrie zegt:
Lijkt me heerlijk,ga ik vast maken met valentijn.Grtj.Corrie.