Recept
« Terug naar recepten
Voorgerecht : Valentijn
PT5M
Voorgerecht : Valentijn
Een zalig fris voorgerechtje
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
31
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Voorgerecht : Valentijn te bereiden
De tagliolonine al barolo in stukken knippen.
De krobsla evenzeer fijn snijden.
Deze twee met de ajuin en yoghurt dressing mengen.
Neem de uitsteekvorm en vul deze een deel met de gemengde sla, leg nu een schijf ham erop maar laat de ham aan beide kanten van de vorm hangen. Vul nu de vorm verder met de gemengde groenten, pasta en duw lichtjes aan. Plooi nu de ham toe .Verwijder de vorm en garneer af met de blaadjes sla, maak roosjes van de andere twee schijven ham leg op de blaadjes sla. In het roosje de kerstomaat. Garneer af met paprika poeder.
De krobsla evenzeer fijn snijden.
Deze twee met de ajuin en yoghurt dressing mengen.
Neem de uitsteekvorm en vul deze een deel met de gemengde sla, leg nu een schijf ham erop maar laat de ham aan beide kanten van de vorm hangen. Vul nu de vorm verder met de gemengde groenten, pasta en duw lichtjes aan. Plooi nu de ham toe .Verwijder de vorm en garneer af met de blaadjes sla, maak roosjes van de andere twee schijven ham leg op de blaadjes sla. In het roosje de kerstomaat. Garneer af met paprika poeder.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
derbyke zegt: