Recept
« Terug naar recepten
Weense Koffie
PT10M
Weense Koffie
Een heerlijk weense koffie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
1 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
colruyt.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Weense Koffie te bereiden
Breng de melk, de chocolade (in kleine stukjes gebroken) en de suiker langzaam aan de kook. Blijf de hele tijd roeren.
Giet de chocolademelk al roerend in de koffie.
Giet het mengsel in een hittebestendig glas. Versier met slagroom en serveer onmiddellijk
Giet de chocolademelk al roerend in de koffie.
Giet het mengsel in een hittebestendig glas. Versier met slagroom en serveer onmiddellijk