Recept
« Terug naar recepten
Weense rode kool
PT30M
Weense rode kool
Een heerlijk weense rode kool recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Oostenrijk
Keuken:
Europese
Bron:
we4you2
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Weense rode kool te bereiden
Snipper de uien en snijd de rodekool fijn. Doe de rodekool in een pan en voeg de uien, de appelmoes, de rozijnen, het sinaasappelsap, de peperkoek, de rode wijn, de kummel, de laurier en de kaneel toe en laat dit 20 minuten koken. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met hachee