KookJij

Weense rode kool

Een heerlijk weense rode kool recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Oostenrijk
Keuken: Europese
Bron: we4you2
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Weense rode kool te bereiden

Snipper de uien en snijd de rodekool fijn. Doe de rodekool in een pan en voeg de uien, de appelmoes, de rozijnen, het sinaasappelsap, de peperkoek, de rode wijn, de kummel, de laurier en de kaneel toe en laat dit 20 minuten koken. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met hachee

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst