Recept
« Terug naar recepten
Wok-groenten in herfstkleuren
PT20M
Wok-groenten in herfstkleuren
Een heerlijk wok-groenten in herfstkleuren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wok-groenten in herfstkleuren te bereiden
Selder in fijne ringen snijden.
Porei in julienne snijden.
Wortelen met mandoline in geribbelde schijfjes snijden.
Ajuin halveren en in ringen snijden.
Wok de groenten beetgaar aan met de tomaatjes in olie.
Serveer zeer warm.
Porei in julienne snijden.
Wortelen met mandoline in geribbelde schijfjes snijden.
Ajuin halveren en in ringen snijden.
Wok de groenten beetgaar aan met de tomaatjes in olie.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.