Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: gepaneerde kalkoenfilet op een bedje van rijst met groenten
PT30M
Dagschotel: gepaneerde kalkoenfilet op een bedje van rijst met groenten
Een heerlijk dagschotel: gepaneerde kalkoenfilet op een bedje van rijst met groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: gepaneerde kalkoenfilet op een bedje van rijst met groenten te bereiden
Rijst beetgaar koken.
Ajuin in blokjes snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Snijbonen grof snijden.
Selder in ringen snijden.
Stoof deze groenten beetgaar aan, kruiden en de tomatencoulis toevoegen.
Meng deze mengeling onder de rijst.
Gepaneerde kalkoenfilet krokant aanbakken en in reepjes snijden.
Serveer het gerecht zeer warm.
Ajuin in blokjes snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Snijbonen grof snijden.
Selder in ringen snijden.
Stoof deze groenten beetgaar aan, kruiden en de tomatencoulis toevoegen.
Meng deze mengeling onder de rijst.
Gepaneerde kalkoenfilet krokant aanbakken en in reepjes snijden.
Serveer het gerecht zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.