Recept
« Terug naar recepten
Yoghurt met beschuit en appelmoes
PT15M
Yoghurt met beschuit en appelmoes
Een heerlijk nagerecht, of een goede start van de dag.
Recept van:
Danny Hoogeveen
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Yoghurt met beschuit en appelmoes te bereiden
Schil de appels, snijd ze in parten en verwijder de klokhuizen. Snijd de parten in stukjes.
Breng de appel met de suiker, de helft van het kaneelpoeder en 1/2 dl water aan de kook en kook ze 10 min. op een laag vuur. Neem de pan van het vuur, roer goed door en laat de moes afkoelen tot kamertemperatuur.
Verdeel de beschuiten over 4 schaaltjes. Schep de appelmoes erop.
Schenk de yoghurt erover en bestuif met de rest van het kaneelpoeder.
Breng de appel met de suiker, de helft van het kaneelpoeder en 1/2 dl water aan de kook en kook ze 10 min. op een laag vuur. Neem de pan van het vuur, roer goed door en laat de moes afkoelen tot kamertemperatuur.
Verdeel de beschuiten over 4 schaaltjes. Schep de appelmoes erop.
Schenk de yoghurt erover en bestuif met de rest van het kaneelpoeder.
bobby zegt: