Recept
« Terug naar recepten
Yoghurtclafoutis met blauwe bessen en frambozen
PT40M
Yoghurtclafoutis met blauwe bessen en frambozen
Een heerlijk yoghurtclafoutis met blauwe bessen en frambozen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Delicious
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Yoghurtclafoutis met blauwe bessen en frambozen te bereiden
Verwarm de oven voor op 170 graden C.
Roer de maizena glad met een paar el yoghurt.
Klop in en ruime kom de eieren, honing, yoghurt, vanillesuiker en maizena tot een glad mengsel.
Vrdeel de helft van het fruit over de bodem van een ingevette ovenschaal van 24 cm.
en schenk het yoghurtmengsel erover.
Strooi de rest van het fruit erover en zet de ovenschaal 20-25 min. in de oven tot de clafoutis is gestold.
Bestrooi met poedersuiker en serveer wam of koud.
Roer de maizena glad met een paar el yoghurt.
Klop in en ruime kom de eieren, honing, yoghurt, vanillesuiker en maizena tot een glad mengsel.
Vrdeel de helft van het fruit over de bodem van een ingevette ovenschaal van 24 cm.
en schenk het yoghurtmengsel erover.
Strooi de rest van het fruit erover en zet de ovenschaal 20-25 min. in de oven tot de clafoutis is gestold.
Bestrooi met poedersuiker en serveer wam of koud.