Van te voren voor te bereiden . Koel weg zetten en vlak voor serveren even garneren.
Heerlijk fris en niet machtig dessert.
Recept
« Terug naar recepten
Mango met griekse yoghurt
PT25M
Mango met griekse yoghurt
Om in de stijl van Carnaval te blijven een licht dessert met de kleurtjes van Carnaval.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Regionale
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mango met griekse yoghurt te bereiden
- Roer de Griekse yoghurt met een flinke kneep honing ( naar smaak)( of agavesiroop ) los.
- Schil de mango' s en pureer deze.
- Verdeel de Griekse yoghurt over 4 dessertglazen.
- Daarop de pure mangopuree.
- Garneer met frambozen, een klein dotje griekse yoghurt met honing , een blaadje munt en een snufje poedersuiker en kaneel.