Recept
« Terug naar recepten
Zalmtaartjes met een passievruchtensaus
PT20M
Zalmtaartjes met een passievruchtensaus
Een heerlijk zalmtaartjes met een passievruchtensaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
marionsrecepten.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmtaartjes met een passievruchtensaus te bereiden
Hak de zalmfilets fijn en kruid deze met zout en peper. Vorm hiervan 10 tartaatjes. Breng sinaasappelsap, de room en sap met pitjes van de passievruchten aan de kook. Eventueel wat binden. Indien de saus schift wordt deze weer glad door het verwarmen. Naar keuze de tartaartjes pocheren of bakken. Verdeel de saus over de bordjes, leg de tartaartjes erop en garneer met wat dille takjes.