KookJij

Zeewolf met kaviaar

Een heerlijk zeewolf met kaviaar recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zeewolf met kaviaar te bereiden

Bereidingswijze.

Laat de boter, de venkel en de sjalotten sudderen. Voeg 440 ml champagne toe en laat het geheel tot de helft inkoken. Voeg de visfumet toe en laat opnieuw inkoken tot de helft van het volume. Voeg nu de vloeibare room toe met de melk en laat circa 2 minuten koken.
Laat daarna nog 15 minuten infuseren.
Passeer door een puntzeef. Voeg daarna de rest van de champagne toe en zout en de versgemalen peper. Zet apart.
Breng de zeewolf op smaak en pocheer gedurende 8 a 10 minuten in visbouillon.
Maak carpaccio van de rode bieten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Eerlijk gezegd allemaal een aanrader;)
bertal

bertal zegt:
derbyke,
Afgelopen vrijdag weer gekookt, heerlijk, ook de receptuur van het parelhoen, een aanrader.
Gr Bert:);)
derbyke

derbyke zegt:
Zo te lezen weer een heerlijk gerecht Bert ;)groetjes van ons 2tjes :);)