Recept
« Terug naar recepten
Zeewolf met kaviaar
PT45M
Zeewolf met kaviaar
Een heerlijk zeewolf met kaviaar recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeewolf met kaviaar te bereiden
Bereidingswijze.
Laat de boter, de venkel en de sjalotten sudderen. Voeg 440 ml champagne toe en laat het geheel tot de helft inkoken. Voeg de visfumet toe en laat opnieuw inkoken tot de helft van het volume. Voeg nu de vloeibare room toe met de melk en laat circa 2 minuten koken.
Laat daarna nog 15 minuten infuseren.
Passeer door een puntzeef. Voeg daarna de rest van de champagne toe en zout en de versgemalen peper. Zet apart.
Breng de zeewolf op smaak en pocheer gedurende 8 a 10 minuten in visbouillon.
Maak carpaccio van de rode bieten.
Laat de boter, de venkel en de sjalotten sudderen. Voeg 440 ml champagne toe en laat het geheel tot de helft inkoken. Voeg de visfumet toe en laat opnieuw inkoken tot de helft van het volume. Voeg nu de vloeibare room toe met de melk en laat circa 2 minuten koken.
Laat daarna nog 15 minuten infuseren.
Passeer door een puntzeef. Voeg daarna de rest van de champagne toe en zout en de versgemalen peper. Zet apart.
Breng de zeewolf op smaak en pocheer gedurende 8 a 10 minuten in visbouillon.
Maak carpaccio van de rode bieten.
derbyke zegt: