Recept
« Terug naar recepten
Aardappelsoufflé met gruyère
PT10M
Aardappelsoufflé met gruyère
Een heerlijk aardappelsoufflé met gruyère recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
20 personen
Bevat per éénpersoons portie:
45 kCal energie
2 Gram eiwit
3 Gram vet
3 Gram koolhydraten
2 Gram eiwit
3 Gram vet
3 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Allerhande 12 2012
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelsoufflé met gruyère te bereiden
Zet de aardappelpuree afgedekt 1 minuut in de magnetron (1000 watt).
Meng de kaas door de puree en zet afgedekt 1 minuut in de magnetron (1000 watt).
Roer tot de kaas is gesmolten.
Laat 1 minuut afkoelen en meng het ei erdoor. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Verdeel de puree over de cups.
Bak circa 12 minuten op een bakplaat in de oven. Serveer direct.
Meng de kaas door de puree en zet afgedekt 1 minuut in de magnetron (1000 watt).
Roer tot de kaas is gesmolten.
Laat 1 minuut afkoelen en meng het ei erdoor. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Verdeel de puree over de cups.
Bak circa 12 minuten op een bakplaat in de oven. Serveer direct.