Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree met een apart smaakje
PT20M
Aardappelpuree met een apart smaakje
Een heerlijk aardappelpuree met een apart smaakje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree met een apart smaakje te bereiden
Schil en was de aardappelen ,snij in vieren.
Wortel raspen en in kleine blokjes snijden.
Sjalotten fijn snijden.
Kook de aardappelen met zeezout en bruschetta's.
Sjalotten en wortelen opstoven evenzeer kruiden.
Pureer de aardappelen voeg de groenten en een beetje boter toe.Goed mengen ,strooi er nog wat kruiden en de geraspte kaas erboven op .
Serveer zeer warm.
Wortel raspen en in kleine blokjes snijden.
Sjalotten fijn snijden.
Kook de aardappelen met zeezout en bruschetta's.
Sjalotten en wortelen opstoven evenzeer kruiden.
Pureer de aardappelen voeg de groenten en een beetje boter toe.Goed mengen ,strooi er nog wat kruiden en de geraspte kaas erboven op .
Serveer zeer warm.