Recept
« Terug naar recepten
Aardappel- appelpuree
PT25M
Aardappel- appelpuree
Een heerlijk aardappel- appelpuree recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Franse vriendin!
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappel- appelpuree te bereiden
Schil en kook de aardappelen. Schil de appels en snijd ze in partjes.
Karameliseer de appel in wat boter en suiker. Voeg de vanillestokjes en de steranijs toe. Pureer eerst de aardappelen grof met wat boter en melk. Voeg de appels toe en pureer deze samen tot een mooie puree.
Karameliseer de appel in wat boter en suiker. Voeg de vanillestokjes en de steranijs toe. Pureer eerst de aardappelen grof met wat boter en melk. Voeg de appels toe en pureer deze samen tot een mooie puree.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
gup60 zegt:
groet, Marjolijn
maisonsalvard zegt: