KookJij

Aardappelen eens iets heel anders

Aardappelen eens iets heel anders
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: derbyke
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelen eens iets heel anders te bereiden

Kook krieltjes beetgaar.Bak spek goed aan en voeg de krieltjes toe evenzeer de groenten en kruiden met pezo.Laat dit alles gaar stoven met de bijgevoegde ketjap en voeg als laatste de gorgonzola bij. Serveer zeer warm met groenten en vlees of vis naar keuze.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Goede morgen Kris,ik denk dat het zo moet:ga naar leden eerst inloggen,mijn gegevens,geboorte datum,eerst geboortejaar dan de maand vervolgens de dag.Klik nu op wijzig,normaal moet het dan wel lukken veel succes.Groetjes Derbyke & Hilde;)
kris

kris zegt:
kan er iemand mij helpen? ik wil namelijk mijn geboorte datum invullen maar het lukt mij niet. nu staat er oooo dus ik verjaar nooit. hoe kan ik dat veranderen.
:?
resi.

resi. zegt:
Hoi Hilde , ja het was erg lekker had er een biefstukje bij geserveerd,heerlijk:p:p:D
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Kris,Resi en koekaratchee,sorry voor het laat reageren maar hoop dat het gaat smaken.Groetjes Derbyke &Hilde;)
kris

kris zegt:
:p mmmmmhhhh lijkt me lekker bij lamsvlees. of bij een bbq.
resi

resi zegt:
ziet er lekker uit ga ik zeker maken bedankt voor het recept,Resi.:)
koekaratchee

koekaratchee zegt:
mjammmm!!:)
enilorac

enilorac zegt:
Hoi Erik,
Hilde is er even niet, antwoord van mij vindt ze vast wel goed.
Sluimererwten zijn idd peultjes, en pezo is peper en zout . . . .
Succes ermee, eet smakelijk.
Groetjes, Caroline
Erik

Erik zegt:
Hi Hilde,

Kun je mij vertellen wat "Pezo" is? Heb het niet in de internet-Van Dale kunnen vinden. Sluimererwten lijken mij peultjes te zijn. Verder lijkt het mij erg lekker, ook aan de hand van de foto. Groetjes en ;), Erik