Recept
« Terug naar recepten
Eens iets heel apart vis met gerookt spek en...
PT30M
Eens iets heel apart vis met gerookt spek en...
Een heerlijk eens iets heel apart vis met gerookt spek en... recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Eens iets heel apart vis met gerookt spek en... te bereiden
Stoof de prei samen met de sjalotten beetgaar en kruiden met 1 eetlepel pesto en paprika poeder .
De vis samen met het spek krokant aanbakken en evenzeer kruiden met 1lepel pesto en paprika poeder, voeg peterselie en rode wijn toe laat even goed sudderen.Vergeet de puree niet .Dresseer dit alles zeer warm op bord naar zin en garneer af met peterselie en paprika poeder.
De vis samen met het spek krokant aanbakken en evenzeer kruiden met 1lepel pesto en paprika poeder, voeg peterselie en rode wijn toe laat even goed sudderen.Vergeet de puree niet .Dresseer dit alles zeer warm op bord naar zin en garneer af met peterselie en paprika poeder.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: