Recept
« Terug naar recepten
Mosselen eens heel anders
PT10M
Mosselen eens heel anders
Een heerlijk mosselen eens heel anders recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosselen eens heel anders te bereiden
Mosselen grondig wassen.
Snij de paprika in reepjes , de ajuin halveren en in ringen snijden de selder grof snijden .Peterselie grof hakken.
Doe een beetje boter in de potten en laat warm worden , verdeel de groenten in de potten , kruiden en even opwokken . De mosselen er boven op een beetje witte wijn en goed kruiden. Deksel erop en nu maar een paar keer goed opschudden .
Snij de paprika in reepjes , de ajuin halveren en in ringen snijden de selder grof snijden .Peterselie grof hakken.
Doe een beetje boter in de potten en laat warm worden , verdeel de groenten in de potten , kruiden en even opwokken . De mosselen er boven op een beetje witte wijn en goed kruiden. Deksel erop en nu maar een paar keer goed opschudden .