Recept
« Terug naar recepten
Zeeuwse mosselen klaargemaakt in België
PT20M
Zeeuwse mosselen klaargemaakt in België
Een heerlijk zeeuwse mosselen klaargemaakt in belgië recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeeuwse mosselen klaargemaakt in België te bereiden
Mosselen kuisen en van baard ontdoen, meerdere malen wassen, desnoods ze enkele uren in water met melk of bloem laten liggen. Alle groenten met kruiden in de pot de mosselen er boven op en goed wat wijn toevoegen. Nu maar laten koken en een paar maal goed opschudden.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
daan zegt:
kris zegt:
derbyke zegt:
Daan zegt:
derbyke zegt:
kris zegt:
jean zegt: