KookJij

Aardappelen: Gernailles met sjalotjes in het rood

Een heerlijk aardappelen: gernailles met sjalotjes in het rood recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelen: Gernailles met sjalotjes in het rood te bereiden

Kook de krieltjes beetgaar in licht gezouten water met een scheutje azijn.
Giet af, bak deze samen in de olie van de tomaatjes en voeg de tomaatjes en fijn gesneden sjalotjes toe.
Kruiden met peper en zout en serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst