Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen: Gernailles met sjalotjes in het rood
PT20M
Aardappelen: Gernailles met sjalotjes in het rood
Een heerlijk aardappelen: gernailles met sjalotjes in het rood recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen: Gernailles met sjalotjes in het rood te bereiden
Kook de krieltjes beetgaar in licht gezouten water met een scheutje azijn.
Giet af, bak deze samen in de olie van de tomaatjes en voeg de tomaatjes en fijn gesneden sjalotjes toe.
Kruiden met peper en zout en serveer zeer warm.
Giet af, bak deze samen in de olie van de tomaatjes en voeg de tomaatjes en fijn gesneden sjalotjes toe.
Kruiden met peper en zout en serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.