Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: varkenshaasje op een bedje van boontjes vergezeld van krieltjes
PT30M
Dagschotel: varkenshaasje op een bedje van boontjes vergezeld van krieltjes
Een heerlijk dagschotel: varkenshaasje op een bedje van boontjes vergezeld van krieltjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: varkenshaasje op een bedje van boontjes vergezeld van krieltjes te bereiden
Boontjes beetgaar koken in licht gezouten water.
Sjalotjes aanstoven in de olie van de tomaatjes, voeg de tomaatjes en boontjes toe.
Kook de krieltjes beetgaar in licht gezouten water met een scheutje azijn.
Giet af, bak deze samen in de olie van de tomaatjes en voeg de tomaatjes en fijn gesneden sjalotjes toe.
Kruiden met peper en zout.
Varkenshaasje gekruid rosé aanbakken.
Serveer dit alles zeer warm op bord.
Sjalotjes aanstoven in de olie van de tomaatjes, voeg de tomaatjes en boontjes toe.
Kook de krieltjes beetgaar in licht gezouten water met een scheutje azijn.
Giet af, bak deze samen in de olie van de tomaatjes en voeg de tomaatjes en fijn gesneden sjalotjes toe.
Kruiden met peper en zout.
Varkenshaasje gekruid rosé aanbakken.
Serveer dit alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
tommeke zegt:
derbyke zegt: