Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen met oud Brugge kaas
PT5M
Aardappelen met oud Brugge kaas
Een heerlijk aardappelen met oud brugge kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen met oud Brugge kaas te bereiden
Bak de aardappelen met ajuin aan in boter , voeg de helft van de kaas toe en roer even om.
Serveer warm op schotel en verdeel de rest van de kaas over de aarappelen en bestrooi rijkelijk met bieslook . Dit aardappel gerecht kan zowel bij vlees als vis geserveerd worden.
Serveer warm op schotel en verdeel de rest van de kaas over de aarappelen en bestrooi rijkelijk met bieslook . Dit aardappel gerecht kan zowel bij vlees als vis geserveerd worden.