Recept
« Terug naar recepten
Aardappelkrieltjes in schil verwend door koriander en kruidenboter
PT20M
Aardappelkrieltjes in schil verwend door koriander en kruidenboter
Een heerlijk aardappelkrieltjes in schil verwend door koriander en kruidenboter recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelkrieltjes in schil verwend door koriander en kruidenboter te bereiden
Krieltjes in schil goed wassenen in vier snijden, beetgaar koken in licht gezouten water met een scheutje azijn.
Koriander fijn snijden.
Meng de krieltjes met kruidenboter en koriander evenzeer wat peper toevoegen.
Serveer zeer warm.
Koriander fijn snijden.
Meng de krieltjes met kruidenboter en koriander evenzeer wat peper toevoegen.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.