KookJij

Aardappelkrieltjes in schil verwend door koriander en kruidenboter

Een heerlijk aardappelkrieltjes in schil verwend door koriander en kruidenboter recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelkrieltjes in schil verwend door koriander en kruidenboter te bereiden

Krieltjes in schil goed wassenen in vier snijden, beetgaar koken in licht gezouten water met een scheutje azijn.
Koriander fijn snijden.
Meng de krieltjes met kruidenboter en koriander evenzeer wat peper toevoegen.
Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst