Recept
« Terug naar receptenBereiding
Hoe Gemak in een braadzak te bereiden
1. Verwarm de oven.
2. Snijd de kipfilet in stukjes, en kruid deze in met kipkruiden (evt. een beetje olijfolie).
3. Snijd de peper fijn en de overige groenten grof.
4. Doe de gesneden kip, groenten en de krieltjes in de braadzak.
5. Breng op smaak met de kruiden en meng alles goed door elkaar.
6. Sluit de braadzak en leg deze in een ovenschaal. Zet dit 45 a 60 minuten in de oven.
Zorg bij het sluiten van de braadzak dat de sluiting zo hoog mogelijk zit en pas bij het openen op voor de hete stoom.
2. Snijd de kipfilet in stukjes, en kruid deze in met kipkruiden (evt. een beetje olijfolie).
3. Snijd de peper fijn en de overige groenten grof.
4. Doe de gesneden kip, groenten en de krieltjes in de braadzak.
5. Breng op smaak met de kruiden en meng alles goed door elkaar.
6. Sluit de braadzak en leg deze in een ovenschaal. Zet dit 45 a 60 minuten in de oven.
Zorg bij het sluiten van de braadzak dat de sluiting zo hoog mogelijk zit en pas bij het openen op voor de hete stoom.
Mijn kookverhaal (Nadine )
Makkelijk en snel gerecht, met een zak voorgesneden groenten natuurlijk helemaal. Koken met een braadzak is gezond en een bijkomend voordeel is dat je door deze manier van bereiden geen vuile pannen hebt na afloop.
Harry Löhr zegt: