Recept
« Terug naar recepten
Aardappelkrieltjes in schil opgebakken met sjalot en paprika
PT30M
Aardappelkrieltjes in schil opgebakken met sjalot en paprika
Een heerlijk aardappelkrieltjes in schil opgebakken met sjalot en paprika recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelkrieltjes in schil opgebakken met sjalot en paprika te bereiden
Krieltjes in schil halveren en beetgaar koken.
Paprika in blokjes snijden, sjalotjes fijn snijden evenzeer de teentjes look.
Bak de krieltjes met sjalot, look en paprika gekruid aan in boter samen met de mosterd.
Serveer zeer warm.
Paprika in blokjes snijden, sjalotjes fijn snijden evenzeer de teentjes look.
Bak de krieltjes met sjalot, look en paprika gekruid aan in boter samen met de mosterd.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
kookpot63 zegt:
Hilde Dumont zegt: