KookJij

Dagschotel: gepaneerde kabeljauw met groentjes en opgebakken krieltjes in schil

Kabeljauw een heerlijke vis, deze kant en klaar gekocht bij de visboer alleen nog even aanbakken.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: gepaneerde kabeljauw met groentjes en opgebakken krieltjes in schil te bereiden

  1. Krieltjes beetgaar koken in licht gezouten water. Gepaneerde kabeljauw in boter gaar aanbakken als laatste de krieltjes even mee aanbakken.
  2. Witloof grof snijden, tomaat in stukjes snijden, paprika in blokjes snijden, komkommer in stukjes snijden. Wok de groenten gekruid aan in een beetje zonnebloemolie. Serveer de dagschotel zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Super laat het jullie smaken, groetjes Hilde
hans kosche

hans kosche zegt:
Super lekker snel en gezond mijn vrouw voor de lijn geen aardappels maar voor mij erg lekker (met krieltjes) Dankje wel!!!