Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: varkenshaasje met chinees kool en opgebakken aardappelen
PT30M
Dagschotel: varkenshaasje met chinees kool en opgebakken aardappelen
Varkenshaasje op een kleurrijk bord.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: varkenshaasje met chinees kool en opgebakken aardappelen te bereiden
Aardappelen in blokjes snijden en beetgaar koken.
Kool in fijne reepjes snijden.
Paprika's in blokjes snijden.
Sjalotjes in fijne ringen snijden.
Stoof sjalotjes en paprika's gekruid aan in een beetje boter voeg de kool toe en stoof even kort aan. Als laatste de kaas eronder mengen.
Varkenshaasje naar wens kruiden en bakken.
Aardappelen mooi bruin aanbakken in de pan van het vlees deze evenzeer kruiden.
Serveer alles op bord en werk af.
Kool in fijne reepjes snijden.
Paprika's in blokjes snijden.
Sjalotjes in fijne ringen snijden.
Stoof sjalotjes en paprika's gekruid aan in een beetje boter voeg de kool toe en stoof even kort aan. Als laatste de kaas eronder mengen.
Varkenshaasje naar wens kruiden en bakken.
Aardappelen mooi bruin aanbakken in de pan van het vlees deze evenzeer kruiden.
Serveer alles op bord en werk af.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Jeannine Van Immerseel zegt:
Hilde Dumont zegt:
Groetjes Hilde
Mimi Emmanouil zegt:
Hilde Dumont zegt: