Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree met mais en gegrilde hotdog
PT20M
Aardappelpuree met mais en gegrilde hotdog
Een heerlijk aardappelpuree met mais en gegrilde hotdog recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
littlegirl
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree met mais en gegrilde hotdog te bereiden
Kook de worteltjes met zout naar smaak in weinig water net gaar.
Dep de hotdogs met keukenpapier droog en leg ze op een rooster onder de hete grill. Rooster ze in ± 5 min. en keer ze tussentijds eenmaal.
Breng ½ l water aan de kook. Neem de pan van het vuur en roer er de inhoud van de pakjes pureemix met een garde door. Roer de maïs erdoor en verwarm alles kort door. Giet de worteltjes af en serveer de hotdogs met de puree, de worteltjes en de ketchup.
Dep de hotdogs met keukenpapier droog en leg ze op een rooster onder de hete grill. Rooster ze in ± 5 min. en keer ze tussentijds eenmaal.
Breng ½ l water aan de kook. Neem de pan van het vuur en roer er de inhoud van de pakjes pureemix met een garde door. Roer de maïs erdoor en verwarm alles kort door. Giet de worteltjes af en serveer de hotdogs met de puree, de worteltjes en de ketchup.
johanna zegt: