KookJij

Pollo tonnato ( gegrilde kipfilet met tonijnsaus )

Een variatie op de Vitello tonnato (kalfsvlees met tonijnsaus) een favoriet Italiaans gerecht. Ik maak dit met plakjes kipfilet en een zelfgemaakte tonijnsaus.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pollo tonnato ( gegrilde kipfilet met tonijnsaus ) te bereiden

  1. TONIJNSAUS:  tonijn uitlekken en fijnprakken. Mengen met citroensap, mayonaise, crème fraîche, wat peper en zout.
  2. Sla over platte schaal verdelen.
  3. Plakjes kipfilet dakpansgewijs erop leggen. Tonijnsaus aan een zijde van de kipfilet verdelen.
  4. Garneren met kappertjes

Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

Lekker als buffetgerecht, maar ook lekker als lunchgerecht of voorgerecht.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst