Ik ben gek op lekkere toetjes.
Martini Fiero is een Martini waar bloedsinaasappels en andere citrusvruchten in verwerkt zijn.
Recept
« Terug naar recepten
Aardbeien met Martini Fiero en Mascarpone
PT130M
Aardbeien met Martini Fiero en Mascarpone
Een heerlijk aardbeien met martini fiero en mascarpone recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hans de vos
Bereidingstijd:
130 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Allerhande
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardbeien met Martini Fiero en Mascarpone te bereiden
1. Halveer de aardbeien. Pers de citroen uit en meng het sap met de Martini. Roer de vanillesuiker erdoor tot deze is opgelost. Meng met de aardbeien en laat afgedekt met vershoudfolie 2 uur in de koelkast marineren. 2. Snijd de blaadjes van 4 takjes munt heel fijn. Meng door de aardbeien. Verdeel de aardbeien over 4 bordjes. Schep op elk bordje een lepel mascarpone en garneer met de overgebleven muntblaadjes.
Mijn kookverhaal (Hans de vos)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
hns zegt: