Recept
« Terug naar recepten
Aardbeien-Pistache ijstaart
PT20M
Aardbeien-Pistache ijstaart
Een heerlijk aardbeien-pistache ijstaart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Aardbeien-Pistache ijstaart te bereiden
Laat de ijssoorten iets zacht worden. Schep het pistacheijs in de springvorm en strijk de bovenkant glad. Duw het ijs met een lepel iets naar de kanten toe zodat een holte ontstaat. Schep in de holte het aardbeienijs. Strijk de bovenkant glad. Laat de taart in 2 uur bevriezen. Sla voor het serveren de slagroom stijf met de suiker, de likeur en de slagroomversteviger. Maak de aardbeien schoon en halveer ze. Haal de taart uit de diepvries. Haal hem uit de vorm en leg hem op een plat bord. Bedek de zijkanten en de bovenkant van de taart met slagroom. Garneer de taart met de aardbeien, snij hem in punten en serveer direct.