Recept
« Terug naar recepten
Aardbeiengranita
PT15M
Aardbeiengranita
Een heerlijk aardbeiengranita recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ronny Henri Szostek
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardbeiengranita te bereiden
Maak een suikersiroop door water en suiker 5 minuten samen te koken zonder erin te roeren. Pureer de aarbeien tot een fijne gladde massa. Meng de gepureerde aardbeien met de afgekoelde suikersiroop en plaats in een plastieken of ijzeren bewaardoos en zet in de diepvries.
Haal gedurende 4 uren elk half uur uit de diepvries en klop de granita met een klopper of vork op, om ijskristallen te voorkomen.
Zet de granita terug in de diepvries.
Haal gedurende 4 uren elk half uur uit de diepvries en klop de granita met een klopper of vork op, om ijskristallen te voorkomen.
Zet de granita terug in de diepvries.
joop zegt: