Recept
« Terug naar recepten
Advocaatmousse
PT20M
Advocaatmousse
Een heerlijk advocaatmousse recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
erna vanderhaeghen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 à 8 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Advocaatmousse te bereiden
Zet de gelatine in ruim koud water 15min. te week. Los dan de gelatine in zo weinig mogelijk heet water op en laat dit mengsel koud maar niet stijf worden. Klop de slagroom met de suiker tot vladikte en meng de advocaat erdoor alsook de gelatine.Schep de mousse in glaasjes en laat opstijven. Garneer met chocoladekrullen.
Mijn kookverhaal (erna vanderhaeghen)
Het aantal hangt af van welke grootte de glaasjes zijn.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
e.vanderhaeghen zegt:
Elvire zegt: