Recept
« Terug naar recepten
Advokaat-nutella cake
PT30M
Advokaat-nutella cake
Een heerlijk advokaat-nutella cake recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Henny Lansink
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
15 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
banketbakker henny
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Advokaat-nutella cake te bereiden
Oven verwarmen op 170 gr.
Vorm invetten en met gemalen hazelnoten bestrooien.
Eieren met suiker en vanillesuiker handwarm maken en luchtig kloppen.
Advokaat en de olie er langzaam bij gieten.
Bloem met bakpoeder mengen en zeven op papier.
Bloem door eiermassa spatelen.
2/3 deel ven het beslag in de vorm scheppen.
Nuttella met 1/3 van het beslag mengen.
Beslag op de gele beslag scheppen.
Twee maal met de vork door het beslag roeren.
In 60 min gaar bakken.
Vorm invetten en met gemalen hazelnoten bestrooien.
Eieren met suiker en vanillesuiker handwarm maken en luchtig kloppen.
Advokaat en de olie er langzaam bij gieten.
Bloem met bakpoeder mengen en zeven op papier.
Bloem door eiermassa spatelen.
2/3 deel ven het beslag in de vorm scheppen.
Nuttella met 1/3 van het beslag mengen.
Beslag op de gele beslag scheppen.
Twee maal met de vork door het beslag roeren.
In 60 min gaar bakken.