Recept
« Terug naar recepten
Cake een surprise van appel, peer en nectarine
PT60M
Cake een surprise van appel, peer en nectarine
Een heerlijk cake een surprise van appel, peer en nectarine recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
... personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cake een surprise van appel, peer en nectarine te bereiden
Snij het fruit in blokjes.
Bakvorm insmeren met boter en bestrooien met bloem.
Oven voorverwarmen op 170 gr.
Boter laten smelten meng met de suikers tot een romig geheel.
Voeg de eikes toe en klop deze er goed onder, voeg de bloem toe en klop of roer tot een homogeen mengsel.
Vul een deel van de bakvorm met het deeg vervolgens een deel van het fruit.
Opnieuw deeg en vervolgens opnieuw het fruit.
Bak deze 60 min maar controleer met een mes of de cake gaar is.
Laat +/- 10 min afkoelen in bakvorm vervolgens uitstorten op rooster voor verdere afkoeling.
Bestrooi met poeder suiker voor het opdienen.
Bakvorm insmeren met boter en bestrooien met bloem.
Oven voorverwarmen op 170 gr.
Boter laten smelten meng met de suikers tot een romig geheel.
Voeg de eikes toe en klop deze er goed onder, voeg de bloem toe en klop of roer tot een homogeen mengsel.
Vul een deel van de bakvorm met het deeg vervolgens een deel van het fruit.
Opnieuw deeg en vervolgens opnieuw het fruit.
Bak deze 60 min maar controleer met een mes of de cake gaar is.
Laat +/- 10 min afkoelen in bakvorm vervolgens uitstorten op rooster voor verdere afkoeling.
Bestrooi met poeder suiker voor het opdienen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.