Recept
« Terug naar recepten
Afrikaanse soep
PT200M
Afrikaanse soep
Een heerlijk afrikaanse soep recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
henny hoornenborg
Bereidingstijd:
200 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
17
Herkomst:
Afrika
Keuken:
Afrikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Afrikaanse soep te bereiden
Zet de soeppan met water op het vuur. Doe hier de ossenstaart in die in stukjes zijn gehakt. Laat dit goed koken. Hierna doe je er de knoflook fijngesneden erbij. Dn de uien grof gesneden erbij en de wortels in schijven snijden, dit er ook door heen doen. Zout en peper toevoegen op smaak.
Als het vlees van de ossenstaart bijna gaar is, doe je het blik mais zonder water er doorheen, laat alles goed door koken tot het klaar is.
Als het vlees van de ossenstaart bijna gaar is, doe je het blik mais zonder water er doorheen, laat alles goed door koken tot het klaar is.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
brandaris zegt:
brandaris zegt:
brandaris zegt: