Recept
« Terug naar recepten
Amandelbrood - broodbakmachine
PT120M
Amandelbrood - broodbakmachine
Een heerlijk amandelbrood - broodbakmachine recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Amandelbrood - broodbakmachine te bereiden
• Boen de citroen schoon en rasp de schil. Pers vervolgens de citroen en de sinaasappel uit.
• Vul het sap aan met water tot 300 ml en roer de citroenschilrasp erdoor.
• Maak de amandelspijs in een diep bord heel fijn.
• Vul het bakblik voor de broodbakmachine met het aangelengde sap, de broodmix, de amandelspijs, amandelen en de boter en zet de machine aan op een programma voor wit brood.
• Laat het brood na het bakken afkoelen alvorens het aan te snijden.
• Vul het sap aan met water tot 300 ml en roer de citroenschilrasp erdoor.
• Maak de amandelspijs in een diep bord heel fijn.
• Vul het bakblik voor de broodbakmachine met het aangelengde sap, de broodmix, de amandelspijs, amandelen en de boter en zet de machine aan op een programma voor wit brood.
• Laat het brood na het bakken afkoelen alvorens het aan te snijden.